ÅlInBand

ÅL IN BAND
Ett rutinerat coverband som har spelat tillsammans sedan 2005.

 

Flera av musikerna har jobbat eller jobbar på heltid som musiker/låtskrivare/producenter med artister som Alcazar, Danny Saucedo, Erik Segerstedt, Mattias Andréasson, Lena PH, Bröderna Rongedal, Måns Zelmerlöw, Salem Al Fakir, Amy Diamond, Meja, Darin, EMD, Vincent, Lovestoned, Linda Pritchard, Janne Schaffer, Kayo.

Vi har vårt säte i Stockholm men kommer naturligtvis och spelar på er tillställning vare sig det är en kickoff någonstans i Europa eller ett bröllop i Haparanda. Vi riktar oss till människor i alla åldrar som gillar att dansa till all sorts musik, såsom nya hits och gamla godingar. Med andra ord så spelar vi det mesta. Antingen ur vår repertoar eller enligt era önskemål. En kväll med Ål in är att ge fullt ställ och gå - ÅL IN !

En av många referenser

“Vi vill tacka Ål In för att ni gjorde Ericssons Personalfest till en oförglömlig kväll. Ni lyckades förvandla ett gäng som i vanliga fall inte dansar till ett gäng som inte ville lämna dansgolvet! Ni är fantastiska musiker och underhållare som gör allt för att era kunder ska få en oförglömlig upplevelse. Vi kunde inte ha valt ett bättre band och vi hoppas att vi kan komma att boka er i framtiden också. “

Bästa hälsningar, Kristina Besnard, Ericsson AB / PDU CPP