AlexandraZazzi

Alexandra Zazzi
förste kvinnlige vinnare av Robinson i SVT.
Alexandra Zazzi erbjuder olika kockaktiviteter i samband med kundträffar, mässor och företagsevents.

Vi kan lämna offert på ”Pastaskola med Zazzi” och så även på den intressanta föreläsning som Alexandra Zazzi arbetat fram vilken f.u. matlagningskonsten och olivoljans betydelse i det italienska köket men även speglar andra viktiga aspekter;.• Äta bättre och stressa mindre. Stress & arbete. Utbrändhet
• Matkultur
• Att vara hungrig och äta vad som finns tillhands – Erfarenheter från Expedition Robinson 1998
• Hur hanterar vi vår mat i hushållen? Titta i ditt kylskåp.
• Cross kitchen cooking
• Snabbmat, helfabrikat och vegetarisk mat.
• Vad ska vi äta, och hur, för att må bättre?
• Kökets puls
• Asien+Europa=SANT Kross kitchen influenser.
• Varför en siesta?
• Syn på maten hos barn & unga/Bantning
• Nyföretagsamhet
• Mat demonstrationer i butik/hur får du din personal att bli interaktiv

Praktisk matlagning är en populär form där deltagarna tillsammans med Alexandra
skapar maten de sedan äter.

Vid mässor brukar hon oftast laga smörgåssnittar med olika ingredienser och servera dessa för mässpubliken under dagen. Intresserade kan då få matlagningstips och de får även chansen att ställa frågor.

Alexandra Zazzi är en publikmagnet då hon är mycket trevlig, kunnig och känd för den breda allmänheten.