AndersLundin

Boka Anders Lundin som föreläsare.
En av Sveriges mest populära programledare föreläser nu på temat: ”Att våga mer än du törs”.

.

”Att man känner efter om det inte är lite kul. Det är en livsviktig olja. Kul. Tycker man det är kul så orkar man jobba på. Jobbar man på, så blir det bra. Blir det bra så behöver man ju inte vara rädd. Är man inte rädd, så vågar man mer, och tar fler nya utmaningar.”

.

Personligt, utlämnande och med mycket värme förmedlar han insikter och reflexioner på den ovanliga livsresa han gjort. Anders Lundin berättar om att man inte måste ha ett mål, ”en attackplan”, för sin framtid. Man kan ”lyckas” i livet även utan att ha direkta mål. Man kan börja gå, öppna en dörr och se efter om det finns något för mig där. Anders berättar om hur viktig förberedelsen är och att bra utfört arbete betalar sig i längden, det leder ofta till nästa uppdrag.

Andra teman är ”Robinsson”, om tiden i ”Allsång på Skansen”, sociala samspel, motivation och inspiration, de val man gör i livet (och inte gör), oberoende m.m. Föreläsningen blir bitvis mer än föreställning då Anders även visar en TV-film från Eurovision 2000 där han och Kattis Ahlström var programledarpar inför 100 miljoner TV-tittare

Vi får även höra ett par av hans fantastiska egna melodier med texter som verkligen berör och får en att inse att det inte är så farligt att våga – och ibland göra bort sig.