BertKarlsson

Bert Karlsson föreläser om entreprenörskap och marknadsföring Bert Karlsson är en uppskattad föreläsare i många olika sammanhang.

Han är en entreprenör av rang och entreprenörskap är också ett av hans ämnen vid sina föreläsningar. Ett annat ämne som Bert ofta föreläser om är marknadsföring.Bert Karlsson behöver väl knappast någon närmare presentation men bland allt han sysslat med genom åren så är naturligtvis musiken navet. Det egna oberoende skivbolaget Mariann Grammofon har genom åren haft enorma framgångar med artister som Carola, Herreys, Pinks, Vikingarna, Barbados, Friends, Lena Philipsson m.fl. Melodifestivalen och Eurovision Song Contest har varit en viktig arena för Bert som tycker att det finns alldeles för få möjligheter att visa upp nya artistförmågor.

Detta var en av anledningarna till att han tillsammans med Strix Television och TV3 startade Fame Factory som efter två säsonger har blivit ett viktigt och enormt populärt program. Hösten 2003 drog säsong tre igång, som blivit större och bättre än någonsin. Bert Karlsson är en riktig tävlingsmänniska och ägnar sig gärna åt sport i alla former, framför allt tennis och fotboll. En bra morgon för Bert börjar alltid med ett parti flipper hemma i villan. Sommartid så hittar du ofta Bert i svampskogen där han slår rekord i kantarellplockning. Få vet att han på 80-talet ”sjöng” in låten ”Hoppa Hulle” som gavs ut som CD-singel och faktiskt låg högt på försäljningslistan.