DuoJag

DuoJag

Hör du till dom som följer Idol på TV. Ja då har du säkert sett dom.
DuoJag var husband i Idol under hösten 2006.
När man för första gången i svensk Idolhistoria sökte efter ett liveband valde man Duo Jag med motiveringen. ”-Ni låter som originalet.” Idol är ju faktiskt i mångt o mycket fram till finalen en covertävling.

Stadskampen Alltså rätt band på rätt plats! Om ni nu tillhör dom som inte följde Idol så kanske ni såg Stadskampen på TV4 under åren 1997-2001. I så fall är säkert DuoJag ett välbekant namn. Som husband för denna kringresande TV-cirkus gjorde bandet 38 program innan detta lades på hyllan.

Det kan berättas att DuoJag med sin blandning av musikalitet och charm tagit sig till den absoluta eliten inom sin genre. Det som 1990 startade med två långhåriga killar samt två akustiska gitarrer har idag förvandlats till ett 4 manna band med ett starkt gemensamt mål : Att alltid underhålla på högsta nivå.

”- Vi är den nya tidens ”Lill Babs” säger bandet med glimten i ögat. ”-Hon skrev heller aldrig egna låtar men är ju fortfarande en fantastisk entertainer. Man får aldrig glömma att det är underhållning vi håller på med och att publiken därmed bestämmer vad som är bra.”

Repertoaren varierar mycket med publiken och sträcker sig från schlager till hardcore. De turnerar idag c:a 150 dagar per år och säger sig ha världens bästa jobb.

Gästartister
DuoJag uppträder även med gästartister som t.ex Carola, Sebastian, Agnes, Patrik Isaksson,Darin, Nordman,Daniel Lindström Mikael Rickfors m.fl