Gala

Gala

Schlager-Pop-Rock-Disco.

Jenny Red och Anna-Mia Bonde
En riktigt bra singbackshow med blandade låtar i häftigt tempo.
En perfekt show till företagsfester,
kick offs, mm.

Antingen som ren show, middagsunderhållning eller varför inte ge festen en riktig extrakrydda mitt under dansen.

 

”Showgruppen GALA består i sitt minsta format av Anna-Mia Bonde och Jenny Red, två sångerskor från Göteborg. I samarbete med ett brett utbud av artister och musiker, producerar och arrangerar gruppen musikunderhållning för alla tillfällen.Grundidén är att genom att anlita ett visst antal artister/musiker skall kunna få t.ex. en jazztrio, middagsunderhållning och ett coverband till dansen som består av sammanlagt max sju personer.Stommen är alltid en av sångarna i GALA som sedan kompletteras med exakt rätt typ och antal artister/musiker till ert evenemang.

Man även anlita GALA som en fristående grupp som sjunger och showar till förinspelade musikbakgrunder.

Anna-Mia Bonde

Uppvuxen i en operafamilj, gick vägen via musikgymnasiet i Karlstad och Balettakademien i Göteborg. Anna-Mia började sin karriär som sångerska i ett internationellt dansband på Stena-Line och har sedan dess jobbat med allt från musikal och krogshow till coverband och studioinspelningar.

Jenny Redenkvist

Sångerska, låtskrivare och artist från Göteborg. På meritlistan står bl.a. flera större engagemang som solist för Stena-Line, Porsche och BMW samt kör till Lena Philipsson, Tommy Nilsson och Carola m.fl. Jenny är även utbildad instruktör inom flera grenar av gym och fitness.

GALA-ROCK Fullt ös och Rock´n roll med GALAs senaste tillskott Mikael Erlandsson, Anna-Mia Bonde och Jenny Red.
2-3 x 20 min med fokus på 80-talets rocklåtar. En blandning av Partyband och Showgrupp med en av Sveriges bästa sångare i spetsen. Perfekt till Rock-klubben, After-skin eller After-beachen. GALA-EASY Prisvärt och enkelt för den mindre tillställningen utan scen. Nu uppdaterat med ny repertoar inom rock och Schlager