Hon&Jag

Showgruppen Hon & Jag

Show

3 set sång och musikunderhållning i er favoritgenre. Välj mellan pop, rock, schlager, cabaret, disco, country, soul, julmusik, jazz o.s.v. Passar bra på kontoret eller i konferenslokal.

SERVITRISERNA:
 

Välkomna till bords!

Den här finkrogen går inte av för hackor! Hovmästare Bodil Jönsson har arbetat här i evigheter och är mycket stolt över restaurangens goda rykte.
Hon är korrekt och mån om att alla gäster ska ha en fantastisk kväll. Till sin hjälp har hon anställt Tuss, praktikant och allt-i-allo.
Tuss delar inte riktigt sin arbetsgivares kärlek för god service. Om sanningen ska fram så är hon väl inte speciellt intressserad av att arbeta överhuvudtaget..
Bodil håller erfaret upp fasaden inför sina gäster om något skulle gå på tok. Tuss försöker mest hålla sig undan sin oerhört nitiska chef..
Låt våra servitriser ta väl hand om er och locka till skratt.

 

 

INBROTTET:

Mitt under fördrinken går strömmen. Lokalen blir kolsvart och gästerna undrar vad som pågår. Då hörs plötsligt en fönsterruta krossas..
Är det någon som försöker bryta sig in i lokalen, mitt under pågående fest..?
Låt er överraskas av våra inbrottstjuvar.. En rolig och annorlunda början på kvällen. Passar utmärkt som stämningshöjare på AW:n på kontoret!

 

 

VÅRD PÅ VÄG: (BUSSERTAINMENT)

Ska ert företag konferera eller äta middag på lokal/anläggning som ligger en bit från kontoret? Åker ni buss till lokalen och behöver förströelse på vägen? Låt Hon & Jag förgylla bussresan!

I egenskap av sjukvårdspersonal kliver Hon & Jag på bussen när ni minst anar det för att utföra den årliga Hälsokontrollen!

Överläkaren undersöker lyckligt utvalda personer och sjuksystern assisterar med ett kliniskt leende på läpparna.
En annorlunda och rolig happening som lockar till skratt. Väl framme på destinationen bjuds ni sedan på högoktanig, musikalisk middagsunderhållning.
Vård på väg - Ett sjukt roligt event!