JohnnySundin

Johnny Sundin
Föreläsare, trendspanare & moderator

Varje möte och konferens är en unik världspremiär. En specialdesignad föreställning som bara genomförs en gång. Ett direktsänt och unikt tillfälle som därför är extra viktigt att förvalta på bästa möjliga sätt. Det måste klaffa med alla programpunkter, talare, bildflöden och budskap. Samtidigt som det skall vara både klokt och inspirerande.

Johnny Sundin har gedigen erfarenhet av att bygga upp ett bra flöde - så att den röda tråden blir självklar och tydlig. Och hur man kan få växelverkande kommunikation - med intressanta och personliga intervjuer - utan att bombardera alla hjärnor med för mycket information och stirriga PowerPoint-bilder.

Redan i planeringsfasen hjälper Johnny till med både körschema, tankar och idéer kring kärnbudskapets utformning. Resultatet: Ett möte man minns - och som känns. Humor och Johnnys unika personlig touch ingår alltid. Är man extra nyfiken på vad som händer i hjärnan under förändring och vad kreativitet egentligen är, så kan Johnny integrera sin uppskattade föreläsning ”Älska det du inte vet – ännu” i programmet.

Referenser finns från både små och stora uppdrag – Jernhusen, ASSA Abloy, Agenturföretagen, Mekonomen, Passion for Business, WSP, MTR, Årets VD m.fl.