Miss Winter

Tre egna unika röster, alla med lång musikalisk erfarenhet, olika influenser och bakgrund är tillsammans Miss Winter.
Första singeln, The Road, släpps den femte maj och är med och tävlar i P4:s Svensktoppen nästa där dom kvalifiserat sig till riksfinalen på Liseberg i september.
I sommar väntar spelningar runtom i Sverige. - För oss är det här ett drömprojekt!
Äntligen gör vi en platta med eget material. Musiken är countryfierad pop, mycket stämsång och spelglädje som verkligen speglar vilka vi är som personer, säger Anna. Anna Edman, Linda Pröjtz - Ålund och Jenny Hillman, som tillsammans är Miss Winter, har alla haft musiken som yrke i över tjugo års tid.
Lite på olika håll och ibland tillsammans. - Nu tar vi med oss våra erfarenheter och influenser och jobbar för att skapa det sound som vi själva vill ha och tycker så mycket om där våra röster står i centrum, säger Jenny. -
Målet är att tillsammans med de bästa musikerna i vår närhet skriva, spela och producera vår egen musik. Vi börjar på hemmaplan men visst finns det drömmar om verandan i landet "over there". Att singeln The Road valts ut att vara ett av bidragen i Svensktoppen nästa är en jättekul energiinjektion och självklart jätteroligt, säger Linda.