ThomasFogdö

Ta befäl över din prestation med Thomas Fogdö
 

När vi pratar om ”att prestera”, vad menar vi då?
I vår vardag har vi krav och förväntningar att leva upp till. Kraven kommer dels inifrån oss själva men även till stor del utifrån.
Hur kan vi förhålla oss till detta och vad ska jag tänka på för att bibehålla kontrollen över det som händer och skapa en så bra prestationsmiljö som möjligt?
Thomas kommer under sin föreläsning att utgå från ämnet prestation med betoning på individens möjlighet att träna på, och utveckla sin mentala inställning till prestationen.
Fokus i föreläsningen kommer att ligga på det som är enkelt att påverka i vår vardag och det Thomas som idrottspsykologisk rådgivare ofta stöter på i sitt arbete - "kan det vara så här enkelt?" Svaret är att det kan det vara... men det kan också vara väldigt komplicerat, vi väljer väldigt mycket själva.

Alla kan inte bli världens bästa... men alla kan göra så bra som bara de kan utifrån sina egna förutsättningar.
 
Thomas Fogdö (f. 14 mars 1970) var en av Sveriges bästa utförsåkare på herrsidan och var rankad som nummer 1 i världen slalomgrenen. I samma gren vann han världscupen 1993.

1995 bröt han ryggraden när han ramlade under ett träningspass i Åre och blev delvis förlamad. Idag aktiv entreprenör, föreläsare, författare och mental rådgivare.